Monalisa Beauty Academy: 0732948442
Salon Beauty Club: 0734374528 / 0345104284
Email: ionescuralucaalina@yahoo.com

Despre Noi

"Meseria mea a fost si meseria parintilor mei dar si a ficei mele."
Estetic Monalisa este prima scoala particulara de infrumusetare din judetul Dambovita. Scoala a aparut in 2004, ca o prelungire a activitatii de la salonul cu acelasi nume.

Estetic Monalisa era deja un nume in orasul Targoviste pentru ca a fost primul salon de infrumusetare deschis dupa Revolutia din 1989.

Preocuparea in acest sens este este o traditie de familie, fiind preluata din generatie in generatie inca din perioada interbelica, actualizata si adaptata conditiilor actuale.

La vremea aceea, in Romania, ucenicia reprezenta inceputul carierei unei coafeze si se desfasura pe o perioada de 3 ani. Acum primele competente si notilunile de baza se dobandesc doar in cateva luni.

Atunci cand iti asumi responsabilitatea de a fi primul salon si prima scoala de estetica dintr-o comunicate trebuie sa faci sacrificii sa te mentii pe acest loc.

Nu este deloc usor sa te impui pe o piata dominata de structuri bine definite, iar drumul spre calitate este foarte dur. Trebuie sa existe o implicare directa si sa-ti iubesti meseria pentru a stii cum sa-i faci si pe ceilalti sa o inteleaga mai usor. Meseriile din domeniul infrumusetatii cer sacrificii: multe ore peste program, wekkendu-uri libere mai deloc, sarbatori scurte, vacante in sezon amanate.
Competitia si competitivitatea sunt doua din dezideratele de la Estetic Monalisa.

SCOPUL CURSURILOR


Sa imprimam cursantilor prin exemplul nostru dorinta de a trece de la amatorism la profesionalism, de a participa la cursuri, de a se vedea pe podium, de a continua cu seminarii, pentru ca sunt meserii intr-o continua evolutie.
Dorinta de a se perfectiona trebuie dusa pana la pasiune si pasiunea pana la arta.

Cursuri Flexibile Convenabile


Scoala este dotata cu clase si pentru perfectionare si specializare nivel I, II si III.
Datorita pretului convenabil in raport cu calitatea, cursurile sunt accesate nu numai de catre persoana din Targoviste sau judetele invecinate, ci si din tarile Uniunii Euripene si Republica Moldova.
In pretul cursurilor se asigura teoria cu suportul de curs precum si practica cu materialele pentru ingrijirea parului, tenului sau unghiilor.

METODE DE PREDARE MODERNE – EUROPENE


Cursurile se desfasoara in mod interactiv: dezbateri in grup, convestatii, explicatie, descrierea, demonstratia directa pe actiune, invatarea prin practica si descoperire. Aceste metode sunt preluate din colaborari cu scoli europene si schimburi de experienta. In afara de o buna si indelungita pregatire profesionala lectorii de la Mona Lisa sunt calificati in domeniul pedagogic.

Motive pentru care ai putea sa-ti alegi o meserie in domeniul infrumusetarii  1. gandeste-te bine inainte sa iei o decizie care iti poate schimba viata, pozitiv sau negativ.

  2. daca ai facut-o trebuie sa stii ca meseria pe care ti-ai ales-o (coafor, stilist, cosmetician sau manichiurist) te reprezinta si te defineste cel mai bine.

  3. Studiile pe care trebuie sa le urmezi vor incepe cu o baza – cursuri de initiere – CURS BASIC.

  4. Dupa ce ai exersat o perioada si ai observat care este meseria cu care te-ai imprietenit cel mai bine trebuie sa urmezi un curs de specializare (intr-o singura meserie) sa lucrezi doar cu parul, cu unghiile sau cu tenul.

  5. Domeniul infrumusetarii presupune sa fii in pas cu moda, de accesa, tot timpul trebuie sa urmezi cursuri de perfectionare si seminarii.

Toate aceste inseamna timp si bani, nu intamplator in strainatate un curs dureaza cativa ani si costa atat de mult.

Nu poti in doar 4-5 luni sa obtii performante fara exercitiu si multa, multa pasiune.

Cat priveste pasii pe care trebuie sa-i urmezi dupa terminarea primului curs, angajeaza-te intr-un salon modest, unde te poti forma capatand experienta si indemanare, incet, incet, vei vedea ca vei fi apreciat, vei avea clientela proprie si vei lua in considerare cele doua posibilitati:ori sa te angajezi intr-un salon cu renume, ori sa-ti deschizi propriea afacere.
Timpul, experienta, talentul si puterea de a sustine o afacere isi vor spune cuvantul, indreptandu-te catre varianta cea mai potrivita.

Meseriile din domeniul infrumusetarii cunosc la momentul actual o popularitate in crestere, asadar succes!

CE ITI TREBUIE CA SA ALEGI UN CURS ?


Pe langa ambitie ai nevoie de talent si imaginatie in ceea ce priveste forma si culoarea, pasiune pentru moda si frumos, rabdare si comunicare.